Over Flash Connectivity Group

Kernwaarden Historie Certificering

Onze kernwaarden

 

Onze kernwaarden vormen het DNA van onze organisatie. Ze dragen bij aan onze unieke dienstverlening aan klanten. Flash Connectivity Group bestaat uit partners die zich identificeren met onderstaande kernwaarden.

Deskundig en ervaren

Wij beschikken over kennis en expertise van bedrijfs- en missiekritische communicatie. Wij weten wat daarbij komt kijken. Wat er nodig is. Wij delen deze kennis en adviseren onze partners en hun klanten. Wij hebben ruime ervaring opgedaan in de markt en beschikken over branchespecifieke en technische (product)kennis. Binnen onze groep beschikken de meeste medewerkers over een jarenlange ervaring en gedegen technische kennis die zij met elkaar delen en in de praktijk toepassen.

Verbonden

Wij zijn verbonden met de wereld om ons heen en daarom volgen wij trends en ontwikkelingen op de voet. Bewust kiezen wij voor samenwerkingen met professionele partners. Deze focus in de onderlinge samenwerking biedt de klant uiteindelijk de beste dienstverlening. Wij verbinden ons met de markt. Wij kennen de processen bij de klanten van onze partners als geen ander, we weten wat er speelt en wat onze klanten nodig hebben. Door strategische samenwerkingen aan te gaan borgen wij de vertaalslag van klantbehoeften in de door ons aangeboden technologische oplossingen en diensten.

Inventief

Door innovaties te volgen en vervolgens op slimme wijze te operationaliseren, kunnen wij goed inspelen op belangrijke ontwikkelingen. Wanneer het gaat om bedrijfs- en missiekritische communicatie is gedegen kennis en expertise nodig. Om inventief te kunnen zijn, moeten kennis en deskundigheid geborgd worden. Kennismanagement is in dat kader belangrijk. Wij ontwikkelen nieuwe producten, applicaties en diensten, gebaseerd en inspelend op technologische innovaties in de markt. Om dat te verwezenlijken, nemen wij de rol van pragmatische kennishouder aan, investeren wij in software- en programmeermogelijkheden en stimuleren wij inventiviteit (creativiteit en leergierigheid) actief.

Betrouwbaar

Als stabiele organisatie bieden wij onze stakeholders op verschillende manieren zekerheid. Wij hebben de expertise in huis om onze klanten goed te adviseren en slimme, betrouwbare oplossingen te bieden. Het feit dat wij werken met bewezen technologie, namelijk apparatuur en netwerken van A-merken en kwalitatief hoogwaardige partners, draagt bij aan onze status als betrouwbare partner in kritische communicatie. Ons hoge serviceniveau draagt ook bij aan de zekerheid die wij onze klanten bieden. Wij zijn trouw, loyaal en servicegericht en zijn in onze dienstverlening nuchter en realistisch. Wij richten ons op het opbouwen van een langdurige klantrelatie, waarbij wij ons altijd houden aan onze afspraken. Daarnaast zijn wij financieel gezond. Wij behoren volgens Graydon en Dun & Bradstreet tot een van de meest kredietwaardige bedrijven in Nederland. We zijn gericht op groei en beschikken over verschillende keurmerken. Kortom, Flash werkt met stabiele partners die er morgen ook nog zijn.