Manager Marketing & Communicatie

Als Manager Marketing & Communicatie geef je leiding aan een team van 3 marketing specialisten, waaronder een online marketeer, content marketing specialist en een marketeer customer relations. Je rapporteert aan de CEO van de organisatie. Op dit moment zijn wij op zoek naar een Manager Marketing & Communicatie.

 

Jouw verantwoordelijkheden als Manager Marketing & Communicatie van FCG

Je bent verantwoordelijk voor het strategische marketingbeleid, de diverse communicatie-uitingen en de positionering van de organisatie. Je stelt operationele en strategische plannen op, zoals het afdelingsplan en een marktbewerkingsplan en je zorgt voor de uitvoering hiervan.

Samen met je team werk je aan de naamsbekendheid van onze bedrijven en het verhogen van de omzet. Dit kan zowel online als offline zijn. Je werkt aan SEO teksten, onze sociale media kanalen, printmedia, schrijft blogs, organiseert klantenevents, werkt mee aan de opzet en opmaak van onze websites. Waar nodig werk je samen met onze mediapartners. Daarnaast zorg je ervoor dat al onze uitingen voorzien zijn van een mooie professionele look. In deze afwisselende baan komen alle facetten van marketing voorbij en werk je samen aan een gesteld doel. Eigen inbreng en creativiteit zijn een vereiste.

 

Wat neem je mee aan kwaliteiten?

De manager Marketing & Communicatie die wij zoeken is organisatiesensitief, flexibel en gedreven om in een dynamische omgeving doorbraken te realiseren en resultaten te leveren. Je bent klantgericht, werkt onafhankelijk en gaat overtuigend te werk.

 

  • Je beschikt over een werk-/denkniveau op HBO niveau;
  • Je hebt een marketing opleiding gevolgd en hebt daarnaast aantoonbare werkervaring als leidinggevende van een B2B-marketingafdeling (minimaal 5 jaar);
  • Je bent ondernemend en toont dit ook in je nauwe samenwerking met het sales en product management team.
  • Je bent gewend om complexe technische oplossingen te vertalen naar customer’s needs;
  • Je bent bereid je handen uit de mouwen te steken en mee te werken.

 

Ons aanbod

Een fijne werkomgeving in een dynamisch bedrijf, waarin we dagelijks bezig zijn onszelf en onze diensten te verbeteren en vernieuwen. We zijn flexibel en collegiaal en bieden jou:

  • een uitdagende functie als manager van een ambitieus team;
  • de ruimte om jezelf te ontwikkelen en actief bij te dragen aan het bedrijfssucces;
  • een marktconform salaris, een leaseauto en een bonusregeling;
  • een fulltime functie, parttime is bespreekbaar.

 

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Simone van Putten, CEO of met Tom Bok (Director HR), via het telefoonnummer +31 (0) 181 25 00 25.

 

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct! Je schriftelijke sollicitatie kun je per e-mail richten aan

tom.bok@flash-connectivitygroup.com