Corona-beleid Flash

De Rijksoverheid heeft donderdagmiddag 12 maart nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Op de website van de Rijksoverheid leest u meer over deze maatregelen. Kijk voor actuele informatie over het COVID-19 virus op de website van het RIVM.

Flash Connectivity Group is een groep van gespecialiseerde bedrijven in missiekritische communicatieoplossingen. Onderdeel van de Flash Connectivity Group zijn de volgende bedrijven; Flash Private Mobile Networks Nederland, Flash Private Mobile Networks Belgium, 2WAY BV en PrioCom BV. Met betrekking tot het coronavirus voeren wij het volgende gezamenlijke beleid:

Wij volgen de maatregelen van de Rijksoverheid, waar nodig en mogelijk met onmiddellijke ingang. Dat betekent dat onze medewerkers, indien mogelijk, werken vanuit huis. Onze medewerkers in de buitendienst (engineers, chauffeurs en account en product managers) zijn nadrukkelijk verzocht zoveel mogelijk contact te vermijden en bij ziekteverschijnselen direct naar huis te gaan. De maatregelen die getroffen zijn door onze klanten en waarvan wij op de hoogte zijn, nemen wij vanzelfsprekend in acht. Wij doen er alles aan om uw en onze bedrijfsvoering veilig te continueren. Ook in deze tijd leveren wij maatwerk en passen wij onze dienstverlening aan naar gelang uw wensen bij ons bekend zijn.

Heeft u vragen? Neem contact op met uw contactpersoon of met Tom Bok op het telefoonnummer +31 (0)181-250025.

Indien er veranderingen in de huidige situatie plaatsvinden, communiceren wij zo spoedig als mogelijk. De officiële berichtgeving gaat altijd via onze website.