Onze partners

Flash PMN 2WAY PrioCom

PrioCom

 

PrioCom zet samen met haar partners een end-to-end Push-to-Talk dienst in de markt die zich kenmerkt door toegang met prioriteit op het mobiele netwerk van T-Mobile.

Het netwerk van T-Mobile kenmerkt zich door een dichte landelijke dekkingsgraad, een hoge beschikbaarheid en een hoge capaciteit en snelheid. Daarnaast heeft T-Mobile een back-up stroomvoorziening van minimaal 1 uur per site voor 4G. De Push-to-Talk applicatie is gebouwd volgens de 3GPP-standaard en is gereed voor koppeling met bestaande (radio)netwerken of nieuwe private LTE-systemen. De applicatie is bovendien klaar voor de evolutie van mogelijkheden van 4G naar 5G.

Quality of Service

PrioCom biedt een virtueel eigen netwerk op het publieke netwerk van T-Mobile met een hoge beschikbaarheid, voldoende bandbreedte en een hogere Quality of Service dan normaal. Daarmee is de oplossing ook voor bedrijfs- en missiekritische communicatie zeer geschikt. Zeker wanneer er naast groepscommunicatie op basis van spraak, de wens is om data te verzenden of wanneer er sprake is van een regionaal of landelijk werkgebied. Zij bieden organisaties missiekritische communicatie met hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid op het commercieel cellulair netwerk, op landelijk niveau.

Meer informatie hier.