Onze partners

Flash PMN 2WAY PrioCom

Flash Private Mobile Networks

 

Flash verbindt bedrijven, mensen en systemen op een slimme manier. Haar branchespecifieke kennis stelt Flash in staat om de bedrijfs- en communicatieprocessen van haar klanten integraal te bekijken en te doorgronden.

Flash kijkt daarbij verder dan traditionele spraak- en datacommunicatie. In haar oplossingen staat een stabiel Private Mobile Network centraal. Deze netwerken ontwikkelt, onderhoudt en beheert Flash voor haar klanten. Waar nodig worden reeds aanwezige of nieuwe technologieën en systemen geïntegreerd met als doel om de bedrijfsprocessen efficiënter en veiliger te maken.

Full Service Concept

Flash onderscheidt zich van andere partijen in de markt met haar Full Service Concept. Klanten van Flash kunnen de zorg voor hun communicatie geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Of het nu gaat om de inzet van mobiele devices of om het inrichten van complexe systemen; Flash biedt maatwerk.

Online Klantenportal

Als de communicatieprocessen zijn ingericht, moeten ze eenvoudig en real-time te beheren en te monitoren zijn. Daar speelt het Online Klantenportal van Flash op in. De managementtool biedt inzicht in de orders, de facturen, de onderhoudshistorie en de geplande servicewerkzaamheden. Ook het plaatsen van online serviceverzoeken gaat in een handomdraai. De engineers van Flash werken op de klantlocatie met tablets, zodat werkbonnen en specifieke rapportages digitaal kunnen worden ingevoerd en opgevraagd. Daarnaast heeft Flash met ruim 25.000 mobiele devices de grootste huurvloot in de branche, waardoor haar klanten snel over extra capaciteit kunnen beschikken.

Meer informatie hier.