Onze partners

Flash PMN 2WAY PrioCom

2WAY

 

Sociale veiligheid speelt een grote rol in onze samenleving. De behoefte aan effectieve informatievoorziening vormt daardoor een kritiek element in het dagelijkse werk binnen de Nederlandse OOV-sector.

De effectieve inzet van ICT-middelen ter ondersteuning van het informatie- en communicatieproces is van groot belang. 2WAY, gevestigd in Zeewolde, levert en onderhoudt ICT-infrastructuren en communicatieoplossingen aan de Nederlandse OOV-sector en daaraan gelieerde partijen. Door dat op proactieve en oplossingsgerichte wijze te doen, geeft 2WAY invulling aan haar klantbelofte ‘heldere communicatie, met een veilige werkomgeving als resultaat.’

Tweezijdige communicatie is een vereiste

Communicatie in de OOV-sector is missiekritiek en moet gewaarborgd en beveiligd zijn. 2WAY begrijpt als geen ander dat tweezijdige communicatie een vereiste is. Haar werkwijze is daarop ingericht. 2WAY gaat met haar klanten in gesprek, met open vizier én met de overtuiging dat alleen het beste goed genoeg is. De medewerkers van 2WAY hebben een hands-on mentaliteit, kijken verder dan de gebaande paden en werken samen met sterke partners. Dat resulteert in oplossingen die op maat gesneden zijn.

Meer informatie hier.